Valper søker nye hjem

I Orihuela formelig ”oversømmes” man av valper som er forlatt.

Spaniaavisen

Publisert 2. juni 2011 05:44

ORIHUELA

Kommunens dyremottak ber nå skandinaver, som har lyst på en kjæledegge, ta kontakt umiddelbart.

– Vi har så mange forskjellige valper at jeg kan garantere en hunderase alle har lyst på. Kommer du innom finner du garantert den rette for deg. I tillegg til alle valpene har vi også voksne hunder som ønsker et nytt hjem, sier lederen for dyremottaket, Virtudes Sanchis til Vikingposten.

Les også: Satte fyr på sin egen hund

Nå oppfordrer også myndighetene i Orihuela alle kommunens hundeeiere til å vurdere sterilisering av hundene sine. Dette på bakgrunn i alle valpekull man har funnet forlatt rundt i kommunen den siste tiden.

– Dyremottaket er åpent for publikum hver dag. Fra mandag til fredag kan du komme hit mellom klokken 10 og 17. I helgene er det åpent fra klokken 10 til 14. Og hvis du ikke har muligheten for å ta en valp eller voksen hund hjem til deg, trenger vi frivillige til å både lufte og stelle med dyrene, sier Sanchis.

Les også: Nabolag oppretter hundebæsjpatrulje

Er du interessert i å hjelpe noen søte små firbeinte venner er det bare å ta kontakt med senteret på 648498668, der treffer du alltid noen som snakker engelsk. Eller så kan du sende en mail til info@centroproteccionanimalesorihuela.com.