Ulovlig tilknyttet strømnettet i 18 år

Overrasket over at feilen ikke ble oppdaget tidligere.

Spaniaavisen

Publisert 20. februar 2014 09:53

ALICANTE

Generalsekretæren i fagforeningen – La Unión General de Trabajadores (UGT) – i La Montaña, Vinalopó y Vega Baja, Ismael Senen, sier til Europa Press at fagforeningen har blitt anklaget av beboerne i nabobygningen for å være ulovlig tilknyttet strømnettet i 18 år.

Naboene bor i samme bygning i Elda (Alicante) som fagforeningen (UGT) kjøpte av CAM i 1996 for å benytte som treningssenter.

Generalsekretæren sier at fagforeningen vil refundere kostnadene til beboerne innen tre eller fire måneder mot at de trekker klagen.

Finn hjelp i vår bransjeguide – en veiviser til næringsdrivende på Costa Blanca

– Vi er ansvarlige og vil selvfølgelig betale. Jeg er veldig overrasket over at feilen ikke har blitt oppdaget tidligere. Det burde være lett å oppdage forskjellen på hva som er konsumert av beboerne og av treningssenteret, som forøvrig har vært stengt i lang tid, sier Ismael Senen.

Senen retter også en takk til beboerne for å ta affære, dette fordi den tidligere sjefen for fagforeningen har forårsaket mye problemer på grunn av uryddighet.

I tillegg bemerker han at Iberdrola burde være i stand til å forklare hva som har skjedd. 
– Det er merkelig at Iberdrola ikke har et svar på hva som har skjedd. Teknikerne burde ha vært i stand til å oppdage problemet, sier generalsekretæren.

Beboerne har nå trukket anklagen mot fagforeningen.