Tysland og Larsen i fri dressur i det fri

Det ble festivalstemning da Terje Tysland og Reidar Larsen inntok restauranten Arroceriets store uteområde på Playa Flamenca torsdag kveld.

Terje Aspdahl

Publisert 10. oktober 2013 19:24

PLAYA FLAMENCA

I nydelig høstvær med sommertemperaturer lot 450 betalende mennesker seg sjarmere av Tysland og Larsen. Før konserten var gutta selv strålende fornøyd med rammen rundt konserten.

– Jeg så for meg liksom en liten og intim bar vi skulle spille på her, men så viser det seg at det likner mer på et festivalområde. Det er jo tydelig at vi har noe sammen som publikum liker når så mange kommer. Dette er bare flott, sier Reidar Larsen til Spaniaavisen.

Les også: Fullt hus og stormende jubel for Tysland og Larsen i Alfaz – video

Frem til nå har Tysland og Larsen kun spilt sammen utenfor Norges grenser og da flere ganger i Spania. Men på nyåret vil de også gjøre jobber sammen i Norge.

– Datoene er ikke bestemt, men de vil spille sammen i både januar og februar i Norge neste år. Det har vist seg at de to sammen er noe mange gjerne vil oppleve, sier kona til Terje Tysland, Unni Slettås Tysland.

For de som ikke har fått med seg rockeren og blueskongen enda er siste mulighet fredag. Da holdes det ekstrakonsert på samme sted klokken 18.

– Når jeg ser hvor flott arrangementet ble her er jeg veldig glad vi flyttet det fra min restaurant La Luna. Her har alle god plass, og jeg gir stedet her all honnør for å ta over arrangementet med så mange mennesker på så kort tid, sier Irene Primstad.