TV3-Hellstrøm rydder opp på Costa Blanca

Her er kjendiskokken i sving.

Spaniaavisen

Publisert 7. oktober 2010 09:08

PLAYA FLAMENCA

Irene Primstad Skullerud måtte ut i restauranten sin første ettermiddag med Eyvind Hellstrøm på besøk og fortelle alle gjestene at ”fiskepuddingen gikk til helvete”.

–  Kan dere ta en karbonade i stedet? Irene P. Skullerud var stresset, men ikke oppgitt over dagens dom fra mesterkokk Eyvind Hellstrøm. Hun måtte gå runden i restauranten og informere sine gjester om at fiskepuddingen ble forkastet av mesterkokken.

Les også: Kokte i hop ny verdensrekord – video

– Jeg hadde fått inn hele fisk på kjøkkenet. En hel kasse. Disse skulle jeg filetere med en sløv kniv. Noe jeg aldri har gjort her før, forteller Irene P. Skullerud.

TV 3 er i disse dager på La Luna Bar for å spille inn sitt siste program i serien Hellstrøm rydder opp. For aller første gang er mesterkokken i utlandet og rydder opp på restauranter. Og ifølge produksjonsansvarlig Gard Mortensen er det også siste gang hele teamet reiser utenfor Norges grenser.

Denne uken er det innehaver og kokk Irene P. Skullerud som får gjennomgå av Hellstrøms spesielle pedagogikk.

– Jeg har aldri fått så mye kjeft tidligere. I hvert fall ikke som jeg kan huske. Men han er en real fyr, sier Irene P. Skullerud.

– Det er godt å være i Spania. Livgivende, sier en ordknapp Eyvind Hellstrøm til Vikingposten.

Les også: "Tørrfesken" på plass på Costa Blanca

– Denne restauranten skal vi ikke lage om til noen gourmetrestaurant. Vi skal bygge videre på de produktene som stedet allerede tilbyr. Fredag kveld skal vi etter planen være ferdige med jobben her. Da skal gjestene få smake på det som Eyvind har lært kokkene, sier produksjonsansvarlig i TV 3, Gard Mortensen.

Hele saken kan du lese i siste utgave av Vikingposten. Den kan du gratis laste her fra klokken 14:50