Turarrangør ved Mar Menor med fotball på menyen

Bli med for å se Drillos i Portugal.

Terje Aspdahl

Publisert 27. januar 2011 09:21

LA MANGA

Da er det bare å melde seg på tur med MurciaEvent.es. Som bonus får du også med deg blant annet flamencoshow i Sevilla og Alhambra i Granada.

For cirka ett år siden startet trønderen Paul Kalland opplevelsesfirmaet MurciaEvent.es. Målet er å arrangere turer for skandinaver på Costa Blanca, turer som skal inneholde det lille ekstra for deltakerne.

Skal du leie bolig på Costa Blanca? Sjekk ut disse prospektene først

– Vi startet i det små i 2010. Nå har vi flere planer klare, og det neste på programmet er en kultur- og fotballtur til Portugal. Det norske landslaget møter Polen i Algarve 9. februar. Dette er siste treningskampen for det norske landslaget før EM-kvalifiseringen fortsetter. Dette er turen hele familien kan være med på. Det er ikke bare fotball, men også besøk på noen Spanias mange severdigheter. Det blir tid til blant annet både flamencoshow i Sevilla, og en tur innom Alhambra i Granada, sier Paul Kalland.

Leiebil over alt i Spania – prisgaranti og gratis norsk servicetelefon

Med seg på laget har han blant andre Costa Blanca-kjenning Roy Morten Andersen. Han vil være kjentmann og ledsager på flere av turene.
– Jeg får fortsatt mange forespørsler fra folk om å arrangere turer og spesielt fotballturer. Jeg har stor tro på konseptet til Paul Kalland, sier Roy Morten Andersen.

MurciaEvent.es har base på La Manga, men det er ingen hindring for at folk langs hele Costa Blanca kan melde seg på, mener Kalland.
– Costa Blanca er ikke så stort. Vi setter opp busser fra både Torrevieja og La Manga. Er det interesse lenger nord på kysten, setter vi også opp busser fra Alfaz del Pi/Altea. Vi har et samarbeid med Saga Travel i Torrevieja. Mange kjenner reisebyrået til Eva Christensen, og det er lettere for folk å henvende seg der, sier han.

Les også: Solskjær på plass på Costa Blanca

– Vi holder også språkkurs. Både spanskkurs for skandinaver og norskkurs for spanjoler. Det siste har faktisk vært en stor suksess. Mange spanjoler vil gjerne lære seg et skandinavisk språk, sier Kalland.