Trygghet for små besøkende

Bor man i Spania får man mye besøk. De minste trenger tilpasninger for å være trygge i bilen og ellers. Anna Lena Ekberg har funnet sin nisje blant de minste. 

Spaniaavisen

Publisert 29. oktober 2010 16:25

TORREVIEJA

Etter å ha kjøpt barneseter, kjøkkenstoler og annet utstyr til barnebarna gjennom hele småbarnsperioden, tenkte Anna Lena Ekberg at det måtte være flere enn henne som savnet et sted man kunne leie slikt utstyr når de minste kommer på besøk.

Her kan du gratis laste ned siste utgave av Vikingposten BOLIG som PDF

– Det viser seg at det er et stort behov for leie av utstyr til de minste. Barna vokser fort, og det blir dyrt å skulle kjøpe alt de trenger når de er her på ferie hver gang. Bilseter for babyer og puter for de litt større barna er mest etterspurt. Deretter kommer vogner av forskjellig kategori. Men jeg har også lekegrind, barneseng og reisesenger i tillegg til andre ting. Etter hvert utlån er jeg veldig nøye med rengjøringen. Vi vil jo at ungene våre skal ha det aller beste, sier Anna Lena Ekberg.

Etter hvert som flyselskapene har tatt seg kraftig betalt for bagasje, er det en lettelse for barnefamiliene å få alt utstyret de trenger på plass når de lander. Anna Lena sørger for leveranse enten til flyplassen eller hjemme der familien skal bo.

– Jeg har drevet på med dette i et år nå. Selv om jeg annonserer jevnlig i Vikingposten, er det trolig mange som ikke vet om meg. Vi får håpe at ryktene spres, sier Anna Lena Ekberg med et smil.

Hun dekker området i en god sirkel rundt Torrevieja. Det kan lønne seg å være tidlig ute med bestillingen i høysesongen. Alle varene er tilgjengelige i lokalene hennes på Torremarina-senteret.