- Trodde aldri han skulle bli så god til å bokse video

Bokse-Ulf mener Hulken er klar for helgens proffdebut.

Spaniaavisen

Publisert 8. desember 2009 17:29

TORREVIEJA

Trener Ulf Johansen er ikke i tvil. Arild ”Hulk” Haugen er blitt en maskin i ringen. Bokseteknisk veldig bra, rask og med en kraft som sender hvem som helst langt ut i drømmeland.

I to måneder har Arild ”Hulk” Haugen trent knallhardt med ett mål for øyet; Slå sin første motstander sønder og sammen. Raskt! Sparringspartnerne har gruet seg til hver økt med ham, og Ole ”Lukkøye” Klemetsen nekter å sparre mer mot maskinen.

Les også: Boksemotstanderne er klare

Den siste uken har det gått rimelig hett for seg i treningsringen til boksetrener Ulf Johansen i Torrevieja. Arild ”Hulk Haugen har finpusset formen til fredagens debut i bokseringen.

– Jeg trodde aldri at Arild skulle bli så god til å bokse. Han har imponert meg voldsomt. Jeg har aldri trent en mann som lærer så fort. Men han møter en skikkelig tøff motstander i sin første kamp som proffbokser. Pavels Dolgovs fra Latvia er en sterk bokser jeg aldri ville sendt andre enn Arild i ringen mot hvis det var deres debut, sier Johansen og utdyper:

Les også: Fikk ja til å bygge nytt boksegym i Torrevieja

– Arild veier 135 kilo, rask og sterk som en bjørn. Han slår en halv gang så hardt som Mike Tyson gjorde i sine glansdager. Vi har lagt opp taktikken etter fysikken til Arild. Det er vanskelig å beskytte seg mot 135 kilo rå kraft, sier trener Ulf Johansen.

Hovedpersonen begynner å bli lei av å sparre. Da kan han nemlig ikke slå for full kraft…

– Akkurat nå gleder jeg meg til å kunne slå skikkelig løs på en motstander. I sparringen med Ole og de andre bokserne tar vi det litt rolig. Vi kjører hardt på, men vi slår ikke for full kraft. Det skal bli deilig å gi gass. Slå hardt. Knocke motstanderen ut, sier Arild ”Hulk” Haugen, og signaliserer en rask exit for sin latviske motstander.

Les også: Klemetsen sparrer med nytt boksehåp i Torrevieja

Interessen for kampen er stor i Spania. Både blant spanjoler og ikke minst fra det store norske miljøet på Costa Blanca. Det blir satt opp buss til kampen i Valencia fra Haugens ”hjemby” i Spania, Torrevieja. I tillegg kommer det ned folk fra Norge som vil se ”Hulken” hamre løs i ringen.

Se Hulken i aksjon i et av bokseshowene han har vært med i.