Tre personer arrestert i forbindelse med drapene på hollenderne

OPPDATERT: En spanjol og to rumenere.

Spaniaavisen

Publisert 27. mai 2013 08:18

MURCIA


15:09, 15:54
Policia Nacional informerte i dag tidlig familiene til det savnede hollandske paret Ingrid Visser og Lodewijk Severein, om at de har funnet to døde personer i landsbyen Alquerías mellom Murcia by og Orihuela by. Identiteten vil bli bekreftet om få timer.

Kilder i politiet sier til avisen La Verdad at de to døde ble funnet etter at en 36 år gammel mann fra Valencia ble arrestert og tatt i avhør sent søndag kveld. Da fikk politiet ut informasjon som ledet dem til landsbyen Alquerías.

I løpet av helgen ble i tillegg to rumenere arrestert, mistenkt i samme sak. Dette to er menn på 47 og 60 år. De ble pågrepet i Valencia.

Etter å ha søkt med likhunder fant politiet de to kroppene gravd ned i utkanten av byen.

Det så ut som de to døde personene var blitt utsatt for vold før de ble drept, og at de var blitt gravd ned for å skjule drapene. De tre arresterte er personer knyttet til organisert kriminalitet i Valencia.

Familien til paret er selvsagt sjokkert over nyheten, og de forteller til spanske og hollandske medier at dette er vanskelig å skjønne.

Visser og Severein har vært savnet siden 13. mai. Da kom det profilerte paret til Murcia for å få hjelp ved en fertilitetsklinikk.

Politiet tror drapene fant sted i en bolig i Molina de Segura i Murcia.