Tre konserter avlyst i Torrevieja på grunn av manglende dokumentasjon

Bare i sommer.  

Spaniaavisen

Publisert 19. august 2018 18:52

TORREVIEJA

Konserten med Luz Casal i Eras de la Sal ble kansellert bare timer før den skulle starte lørdag kveld. Til konserten var det nødvendig å bygge ut scenen etter krav fra artisten.

Fredag sa byråd Fanny Serrano at arrangøren ikke har framlagt de dokumenter loven krever for konsertene med Luz Casal på lørdag og Jonathan Pons på søndag, skriver Informacion.

Kulturbyråd Domingo Pérez sa at dette ville man løse ved å demontere den ekstra scenen, fordi alle tillatelser ellers var på plass.

Slik gikk det ikke.  Uten ekstra sceneplass ble det heller ikke konsert. Det var på Luz Casal sin hjemmeside man først kunne lese om kanselleringen. Hennes folk begrunnet avlysningen med at kontrakten ikke ble innfridd av sikkerhetsgrunner. 

Dette er tredje konserten som avlyses på grunn av manglende dokumentasjon  i Torrevieja i sommer.

I tillegg Joan Manuel Serrat måtte Joan Manuel Serrat avlyse sin turne i august, der også et besøk i Torrevieja var med på grunn av et halsonde.

Konserten med La Union skulle vært den 11. august, men måtte utsettes til 13. på grunn av manglende dokumentasjon fra arrangør. Fredag måtte konserten med Sienna y Funambulista avlyses av samme grunn.