Arkivet

Torreviejas nest største bedrift skal ansette 20 nye medarbeidere

TORREVIEJA

Det norske nearshoring-firmaet Runway er blitt en del av det større selskapet Webhelp. Selskapet med kontorer i Torrevieja og Malaga server nå både Norwegian sine kunder og Viasat sine norske og svenske kunder her fra Torrevieja.

Sist torsdag var det åpning av Webhelp sin nye Viasat-avdeling. Den var det Torreviejas ordfører Eduardo Dolón som sto for.

Sandra Laurie er direktør hos Webhelp, med ansvar for prosjektene i Malaga og Alicante.

– Vi har et godt arbeidsmiljø med hyggelige kolleger som har både forskjellig språk og kulturer. Vår bedrift har tradisjon for å skape sosiale relasjoner og store nettverk for våre ansatte. I tillegg er vi en bedrift som kan skryte av å følge alle lover og regler, og det er det vanskelig å finne, sa hun under åpningen.

I den nye Viasat- avdelingen er det nå 15 svenske og seks norske kundebehandlere, men fortsatt skal over 20 nye fjes ansettes i Torreviejas nest største bedrift. Bare hypermarkedet Carrefour har flere ansatte i Torrevieja.

– Den nye avdelingen her er på 796 kvadratmeter og vi vil ha i overkant av 80 kundebehandlere arbeidende her, i tillegg har vi alle som sitter i etasjen over hvor Norweigian sine kundebehandlere sitter, forteller prosjekt-manager Stefan Stefansson (28).

Svenske Margareta Malm er kunde- og driftsleder hos Webhelp.

–  Vi er veldig fornøyd og glade for utvidelsen her i Torrevieja. Og ikke minst fornøyd med at så mange talentfulle skandinavisktalende på Costa Blanca vil jobbe for Webhelp. Vi har et godt arbeidsmiljø hvor det i dag jobber mennesker i aldersgruppen 18-50 år.

Hun fortsetter:

[annonse]
– Vi er ute etter i all hovedsak svensk- og norsktalende personell. Og vi vet jo det er veldig gode rekrutteringsmuligheter på Costa Blanca. Samtidig vil også tilby våre ansatte i Norden muligheten til å kunne jobbe turnus her i Spania nå som store deler av virksomheten blir lagt hit. «Think Human» er mottoet til Webhelp. Det skal handle om både våre ansatte og våre kunder. Vi arrangerer mange aktiviteter og det skal være kult å jobbe her, fastslår Malm.

PS! Nearshoring er outsourcing til en tredjepart.

Les mer om:

Nyheter