Arkivet

Torrevieja oppgraderer vei-nettet for fem millioner euro


TORREVIJEA

Ordfører Eduardo Dolón og byråd Sandra Sánchez, har besøkt asfalteringsarbeidene i forskjellige gater og veier i Torrevieja kommune som startet 5. april og er for øyeblikket i sin siste utførelsesfase. Den totale overflatebehandlingen i denne planen utgjør nesten 50.000 kvadratmeter og kostnaden er 327.398 euro.Dolón fremhever at det i løpet av de neste to årene, frem til 2023, vil bli utført en asfalteringsplan som vil ha et kommunalt budsjett på fem millioner euro.

Det skal bemerkes at mye av arbeidene utføres om natten slik at fotgjengere og veitrafikken blir minimal berørt. Arbeidsplanen koordineres av kommunen i samarbeid med det lokale politiet.

Arbeidene som skiller seg spesielt ut som har blitt utført siden oppstarten 5. april er asfaltering av gatene ved Torrevieja universitetssykehus, Avenida Delfina Viudes, calle Apolo, calle Zoa, Antonio Machado, Avenida del Pacífico, Ronda José Samper García, Camilo José Cela gate og rundkjøringen på CV-905 med kobling mot Cartagena og N-332-veien.

Arbeidene som for tiden pågår og som snart er ferdige er på Avenida de la Purísima.

Les mer om:

Nyheter