Torrevieja: Mesterkokk pensjonerer seg med niretters

- og du er invitert!

Spaniaavisen

Publisert 24. oktober 2009 19:44

TORREVIEJA

Chef Luis Nondedeu pensjonerer seg og avslutter karrieren med en festaften av de store på restaurant Rincon de Capis lørdag 31. oktober.  Den kjente Torrevieja-restauranten inviterer alle skandinaver til en unik matopplevelse når mesterkokken byr på niretters meny.

Les også: Herremåltid ved strandkanten

Nondedeu har kokkelert i hele Alicante-provinsen, og startet karrieren i 1956. Først på sin egen ”Bar Luis”, et sted med berømmelse langt utover gamlebyen i Alicante, hvor baren lå. Her lagde han tapas av høy kvalitet, hadde over 150 oster i disken. Alle som betydde noe i Alicante gikk på Bar Luis. Senere vant han store premier for sin kokkekunst, både på regionalt og nasjonalt nivå.

– Vi på Rincon de Capis har hatt gleden av en stor kokk og inspirator i snart åtte år. Han har tilført restauranten mye kunnskap, og han har den samme grunnholdningen som oss; Lokal og gjerne tradisjonell mat, på moderne vis, skryter sjefen, Ricardo Cases.