Tok flyttesjau på dugnad i Alfaz del Pi

Her flytter Den norske klubben Costa Blanca ut av sitt klubblokale.

Spaniaavisen

Publisert 2. mars 2014 11:51

ALFAZ DEL PI

I helgen flyttet Den norske klubben Costa Blanca inn i sitt nye klubbhus i Alfaz. Mange av medlemmene stilte frivillig opp for å hjelpe til, og flyttingen ble gjort med god norsk dugnadsånd.

Det nye klubbhuset er sentralt plassert i sentrum av byen, like ved Johan Galtung-parken der skulpturen til Agustin Ibarrola står til minne om ofrene fra angrepene mot Oslo og Utøya 22. juli 2011.

Klubben med nesten 1000 medlemmer trengte større plass for klubbens aktiviteter. Løsningen ble et nytt klubbhus som er sentralt plassert i byen, og  med gode forbindelser.

Interessert i det som skjer i Alfaz del Pi? Her finner du oversikten

Det nye klubbhuset rommer hele 505 kvadratmeter i to etasjer, med to rom på 120 og 80 kvadratmeter, samt en kafé, kontorer og to terrasser med panoramautsikt.

Det totale budsjettet er på 810 00 euro med en egenkapital på 250 000 euro, resten er finansiert av klubbens medlemmer ved hjelp blant annet av donasjoner.

Presidenten i Den norske klubben Costa Blanca, Bjørg Svedbergh, har tidligere uttalt til Vikingposten at klubbhuset skulle være klart til inflytting i løpet av februar. Tidsplanen ble kun overskredet med noen få dager.

Den offesielle innvielsen av klubbhuset er førstkommende lørdag 8. mars.