Tipp vekten, vinn skinken

Nå kan du bli med på Vikingposten og Spaniaavisens julekonkurranse.

Spaniaavisen

Publisert 26. november 2009 01:12

TORREVIEJA

Nå kan du vinne en flott spekeskinke bare ved å tippe vekten på den. 

Spekeskinke er spansk julemat. Vi skandinaver elsker den også. Vår samarbeidspartner til årets julekonkurranse er tradisjonen tro Carnicos Rios.
I den tradisjonsrike slakter- og kjøttforretningen kan du velge og vrake mellom skinker av alle kvaliteter og priser.

Les også: Vant juleskinken – ble robbet for julepengene

– Nå har vi veid årets skinke, og håper at mange av Vikingpostens lesere vil være med og tippe vekten. Det er tre desimaler etter komma, så det kan være vanskelig å tippe helt riktig, sier Rogelio Rios.

Carnicos Rios er en familiebedrift som har bestått siden 1957. Dagens leder, José Vicente Rios, eller Pepe som han kalles, overtok driften etter sin far i 1993. Sammen med broren Rogelio holder han familiebedriften i gang med rundt 50 ansatte.

Les også: Tror ny spansk skinke faller i smak

Vil du være med på trekningen av årets skinke, gjør du det slik: Tipp vekten på skinken. Svaret skal være med tre desimaler. Det kan bare leveres inn én kupong/epost fra hver husstand per uke.

Levér eller send kupongen til Vikingposten, C./ Joaquin Chapaprieta 26 B, 03181 Torrevieja innen 15. desember.

Eller send e-post til sol@vikingposten.no med overskriften JULESKINKE 2009.

Den som kommer nærmest vekten på skinken, vinner. Vinneren blir offentliggjort i Vikingpostens siste utgave før jul, 17. desember.

PS! Premien blir levert på Costa Blanca. Befinner årets vinner seg andre steder, sørger vi for å ta vare på skinken til det blir anledning til å hente den.