Tilbyr Spania-bolig på leasing

Det er ikke lenger nødvendig å eie for å sette penger i bolig i Spania. 

Spaniaavisen

Publisert 21. april 2010 18:27

ORIHUELA COSTA

Villamartin Hills tilbyr et helt nytt konsept for den eldre generasjon. Du kan bo der på livstid, men bestemmer du deg for å flytte, får du pengene dine tilbake.

Det mangler ikke på kreativitet hos utbyggerne for tiden. Villamartin Hills er ikke noe unntak i så måte. Det skiller seg dog mer ut enn andre tilbud vi har hørt om i det siste. Her blir du nemlig ikke huseier. Du leaser leiligheten så lenge du vil.

Trenger du leiebil i Spania – sjekk ut tilbudet her først

Når du går bort får arvingene penger og ikke et hus i Spania de ikke vet hva de skal gjøre med. Eller hvis du selv bestemmer deg for å flytte tilbake til gamlelandet trenger du ikke bekymre deg over et hus du ikke får solgt.

Les også: Kjøp bolig nå

– Å kjøpe bolig for alderdommen er et stort skritt. Man må for det første innrømme at man er i ferd med å blir gammel. Deretter skal man avhende tidligere bolig. Vi i Villamartin Hills har sett dette, og tar eldredrømmen et skritt videre. Her kan du prøvebo, og hoppe av hvis det ikke passer deg, sier direktør for prosjektet, Kumar Tailor.

Her kan du gratis laste ned siste utgave av Vikingposten BOLIG

Et steinkast fra sjøen i San Miguel de Salinas kommune bygges et leilighetskompleks som blir ferdig om halvannet år. Det som skiller Villamartin Hills fra andre resorter er at kjøperne leaser boligen, og dermed slipper skatter og avgifter i forbindelse med overtakelse av boligen. De betaler inn et beløp som bortsett fra et administrasjonsgebyr i sin helhet betales tilbake når leasingforholdet opphører. Underveis betaler beboerne en månedlig avgift på 250 euro for diverse service på området.

Her finner du en oversikt over boliger til salgs

– Når noen bestemmer seg for å flytte inn i en livsløpsbolig sitter man kanskje med en bolig i Spania fra før. Ønsker kunden det tar vi oss av salget av denne boligen. Det skal ikke hindre kunden i å flytte inn hos oss, bedyrer Tailor.
Villamartin Hills er et prosjekt for eldre som ønsker trygge rammer rundt livet.

Her finnes leger og sykepleiere, sikkerhetsvakter og en rekke tilbud om service på og utenfor stedet. Det finnes restriksjoner på hva man kan ha av hunder eller andre kjæledyr. Alle beboere skal tas hensyn til. Hyggelige uteområder, minibuss som kjører beboerne hit og dit samt butikker og andre servicetilbud skal gjøre hverdagen enkel for den som velger tilbudet.

Les også: Euro- og prisfall gir gode kjøpsmuligheter

– Jeg har stor tro på at dette er en boform for framtiden. Vi blir eldre og eldre, men foretrekker frihet framfor å bo på et tradisjonelt eldrehjem. Vi mener vi har funnet et konsept som passer ypperlig, sier Tailor.