Til reiselivsmessen i Oslo ved en tilfeldighet

Norsk Bo og Reiseservice i Albir deltar for første gang.

Spaniaavisen

Publisert 9. januar 2014 07:37

ALFAZ DEL PI/ALBIR

17 bedrifter fra Alfaz og representanter fra kommunen vil være til stede på den 15. reiselivsmessen i Oslo nå i helgen. Noen av bedriftene er med for første gang og andre er mer erfarne. 

Familiebedriften Norsk Bo og Reise Service i Albir ble etablert for over 20 år siden. Men det er første gang de skal delta på Reiselivsmessen i Oslo.

– Vi ønsker å treffe potensielle kjøpere og leietakere på messen. Det er første gang vi deltar. At vi deltar er egentlig litt tilfeldig. Vi fikk invitasjon av Alfaz del Pi kommune og tenkte det var en ypperlig mulighet til å skaffe nye kunder og bekjentskaper. Vi retter oss hovedsakelig mot publikum for å skaffe nye kunder for utleie og kjøp via vår salgsavdeling SpaniaHome, men tenker også utvidet kontaktflate og nye samarbeidspartnere – selv om vi har vært i bransjen her i området i over 20 år, sier Anita Lockert (24) i Norsk Bo og Reise Service.

Les også: I havn med samarbeidsavtale i Alfaz

De skal presenteres seg sammen med kommunen og de andre bedriftene, men har egen stand.

– Det er jeg og min bror Thomas Lockert (28) som skal representere bedriften. Vi gleder oss til å dra. Det blir spennende, sier Anita Lockert.

Solgruppen i Albir har deltatt på Reiselivsmessen i mer enn 16 år. I år satser de ytterligere med større stand og flere deltakere.

Trenger du håndverker på Costa Blanca – finn hjelp i vår bransjeguide

– Vi har vært med i mange år og er vel den bedriften her i området som har vært med lengst. Vi har egen stand og er den bedriften som satser størst. I år skal tre stykker fra oss delta. Reiselivsmessen er viktig. Den gir oss en ypperlig mulighet til å promotere bedriften og å skaffe nye bekjentskaper, kontakter og samarbeidspartnere. Reiselivsmessen gir oss også en ypperlig publikumskontakt, innblikk i aktørene i markedet og mulighet for nye samarbeidspartnere og prosjekter. Det er den viktigste møteplassen for oss, sier Anita Elisabeth Bekken, markeds- og produksjonsansvarlig hos Solgruppen.