Til Costa Blanca med stand up-show

Lørdag 8. februar er det klart for stand-up show med Terje Sporsem på restaurante Robert på Punta Prima.

Terje Aspdahl

Publisert 16. januar 2014 09:56

TORREVIEJA

Terje Sporsem er en av Norges mest drevne og allsidige komikere. Han har flere tusen show i bagasjen og bred erfaring fra både TV og radio. Nå tar han med stand up-showet sitt til Torrevieja, en forestilling han har reist rundt med i Norge de siste 18 månedene.

– Jeg gleder meg stort. Det skal bli spennende å forsøke meg hos «hardcore» Spania-nordmenn på Costa Blanca. De siste fire årene har jeg holdt noen show for nordmenn i Tyrkia, så jeg tror jeg kan love mye moro også i Spania, sier Terje Sporsem til Vikingposten.

Finn hjelp i vår bransjeguide her

Sporsem er ikke ukjent med Costa Blanca. Svigerforeldrene har et hus i San Pedro del Pinatar ved Mar Menor som familien benytter sommerstid.

– Jeg kjenner jo området og derfor blir det ekstra gøy å treffe miljøet med nordmenn nå i vinterhalvåret. Sommerstid er det turistsesong og da går det stort sett i strandliv. Nå tar jeg kun med kona og vi planlegger å bli et par dager. Vi vil holde oss i Torrevieja-området denne gangen, og kanskje sjekke ut bylivet som det ellers ikke blir så mye tid til, sier Sporsem.
– Jeg kan love at showet passer for både gammel og ung. Det kan vel hende det dukker opp en intern Spania-vits eller to også.

Det er Erik Lidahl som har invitert Terje Sporsem til Costa Blanca. Han er full av lovord om komikeren.

– Terje Sporsem er en komiker som aldri slår feil. Han har evnen til å blande uventede temaer med det lett gjenkjennelige, og med en politisk og satirisk snert som treffer i alle aldersgrupper. Dette har gjort at Sporsem de senere årene har blitt en av de mest populære komikerne vi har i Norge, sier Lidahl.

Hele denne saken kan du lese i denne ukens utgave av Vikingposten. Den er tilgjengelig gratis her fra klokken 15.00