Tiger angrep på direkten under TV-intervju video

Eieren skulle vise at dyrene var ufarlige...

Spaniaavisen

Publisert 14. juni 2012 05:58

COX

Etter at naboer og politi slo alarm på grunn av vanskjøtsel, skulle eieren av to tigre og to løver la seg intervjue direkte på TV for å forsikre omgivelsene om at dyrene ikke led noen nød.

Det gikk galt. Eieren måtte plutselig forsvare seg etter at en av tigrene plutselig angrep. Mannens skjorte ble flerret av og TV-bildene viser også at mannen begynner å blø fra sårene.

Gian Franco har dyrene et bur i Cox (Orihuela). Men når han har vært bortreist på sirkus har naboene levd i frykt. Politi skal også ha vært nødt til å fôre dyrene på grunn av matmangel.

Leiebil i Spania – gratis norsk servicetelefon og prisgaranti

Eieren hevder dyrene ikke representerer noen fare og at alt er i skjønneste orden. Når det nå gikk galt, så skyldtes det at tigeren hadde blitt nervøs på grunn av lyden fra øretelefonen som Gian Franco hadde på seg under live-innslaget.

Mens Gian Franco hevder han har alle papirer i orden, sier ordføreren i Cox at man ikke har sett dokumentasjon på at det er godkjent å ha dyrene der de er. De papirene krever kommunen å få i løpet av 10 dager.

Se video fra Antena under her