Tidenes beste sommer for Spaniaavisen

♦ Satte ny besøksrekord i juli måned. ♦ Rundet 10.000 venner på Facebook.

Spaniaavisen

Publisert 7. september 2014 16:18

TORREVIEJA

Det har vært en fantastisk sommer for Vikingposten og Spaniaavisen. Og da tenker vi ikke på været…

I juli måned var det 324.043 besøkende på vår hjemmeside. Det er ny rekord og en økning i besøkstallet på nesten 49.000 (+ 17 prosent) fra samme måned i fjor.

August ble også en eventyrlig måned med 288.801 besøk. Det er en økning på hele 18 prosent.

– Nei, hva skal man si. Vi er overveldet. Vi har enkeltsaker som alene er lest av 24.-25.000 personer. Det er tall mange aviser misunner oss, sier redaktør Terje Aspdahl.

Bli venn av Vikingposten og Spaniaavisen på Facebook her

På Facebook har Vikingposten/Spaniaavisen også nådd en milepæl. Nylig rundet vi 10.000 venner på vår Facebook-side.
– Vi er størst – der også, gliser redaktøren.

– Venner er gode å ha, og vi vil gjerne ha flere. Men det er morsomt at så mange setter pris på den jobben vi legger ned hver eneste dag til glede for alle som har tapt sitt hjerte til Spania. Vi lover at vi skal fortsette å levere på nett og papir.

Gunn Nilsen ble vår Facebook-venn nummer 10.000.
– Jeg har ikke fulgt avisen så lenge, men jeg fant den gjennom en link på en Facebook-gruppe, sier Nilsen, som har «prøvebodd» Puerto Rico og Gran Canaria siden i november i fjor. Men nå vil hun flytte til det spanske fastlandet.

– Jeg elsker klimaet, turmulighetene og prisene, samt at jeg blir kjent med masse nordmenn som jeg ellers aldri ville møtt. Tror nok jeg kommer til å forflytte meg til fastlandet etterhvert, da man blir fastlåst her på sommeren. Det blir for dyre flybilletter hjem, sier Gunn Nilsen til Vikingposten.