Terje Tysland og Reidar Larsen tilbake til Costa Blanca

Det blir trønderrock og blues i både Alfaz og Torrevieja til høsten.

Spaniaavisen

Publisert 25. juli 2013 11:55

COSTA BLANCA

Eneste gangene de to veteranene innen norsk rock og blues spiller sammen er når de er i Spania, enten på Kanariøyene eller på Costa Blanca.

For to år siden trakk de to musikerne full Casa de Cultura i Alfaz del Pi. I oktober vil de gjenta suksessen – og i tillegg ha konsert i Torrevieja. Begge to lover sine gamle slagere levert fra scenen

Les også: Ole Ivars tar med Tore Strømøy og Kikki Danielsson til dansegalla på Costa Blanca

– Vi synes det var veldig artig sist vi var i Alfaz del Pi. Det virket som publikum koste seg – noe vi to på scenen i hvert fall gjorde. Men vi spiller bare sammen i Spania. Tidligere har vi hatt to konserter på Gran Canaria, der jeg bor om vinterhalvåret. Nå vil vi gjenta suksessen i Alfaz og utvide med en konsert i Torrevieja. Vi regner med at det bor en del nordmenn der også som liker trønderrock og blusen til Reidar, sier Terje Tysland til Vikingposten på telefon fra Norge.

Konserten i Alfaz blir 8. oktober, mens konserten i Torrevieja ikke er fastsatt ennå. Arrangøren regner med det blir et par dager senere.

– Vi tar begge med oss konene våre ned. Costa Blanca er et nydelig sted, så vi unner oss en ferieuke mens vi er der, sier Tysland.