Tellnes med ny kunstutstilling i Altea

I dag åpner Roald Tellnes utstillingen «Menneske på vandring» på Restaurante Casa Vital i Altea.

Spaniaavisen

Publisert 3. oktober 2013 07:22

ALTEA

Det er to år siden Tellnes sist hadde utstilling på Casa Vital og han stiller nå ut helt nye bilder som han har jobbet med siden. Til sammen er det 18 trykk som skal vises inklusiv silketrykk av motivene til fire vinetikker han har designet for de egenproduserte vinene på Casa Vital. Disse motivene er trykket opp i 130 eksemplarer hver og fås også kjøpt under utstillingsperioden ut november.

Tellnes inspireres av energien i møte med mennesker. Det er denne energien som er drivkraften for hans kunstneriske virke og som gjenspeiler seg i alle hans verk.

Leiebil i Spania – fri km – gratis norsk servicetelefon – prisgaranti 

– Det er de positive energiene som gjennomstrømmer oss i møte med mennesker uten at vi er bevisst på det eller ikke som jeg inspireres og motiveres av. Mine nye arbeider gjenspeiler dette ved hjelp av valg av motiv, farger og detaljer. Verkene jeg har laget til denne utstillingen er i litt mindre i størrelse enn jeg vanligvis arbeider med, men hensikten er å skape «lyspunkter» på veggen som skal gi mer liv i rommet ved hjelp av den spesielle vibrasjonen i møte mellom mennesker som jeg jobber med å få frem i mine bilder. De nye bildene er helt unike med bare et eksemplar av hver. Jeg gleder meg til denne utstillingen og synes det er flott å stille ut på den beste og flotteste restauranten her i områdte, sier Roald Tellnes.

Tellnens sier at hans forventninger til utstillingen er at de som kommer får en positiv opplevelse av hans nye verk og håper at de ser utviklingen i hans arbeide. 

Finn hjelp i vår bransjeguide her

– Jeg ser frem til å treffe gamle kjente og å få nye bekjentskaper. Jeg er veldig bevisst på titlene i bildene mine. Titlene skal ha en betydning med det samme du ser bildet og når man går dypere inn på på verket få en annen opplevlse, sier Tellnes. 

Påfølgende lørdag arrangerer Restaurante Casa Vital vintur til Santa Margarita hvor Tellnes skal snakke om sitt arbeide med vinetikettene han har utarbeidet for restaurentens viner. Det er fire år siden eier og driver av Casa Vital, Åge Folkestad, fikk ideen om å starte egen vinporoduksjon. De var da på vintur til samme bodega og Tellnes ble da forespurt om å lage etikettene. 

– Roald Tellnes er en meget dyktig og profesjonell kunstner som det er utrolig spennende å samarbeide med. Han har kommet med forslag og vi har sammen jobbet frem det endelige resultatet for vinetikketene, sier Folkestad.