Telemarkinger arrangerte julemarked til inntekt for Reuma Sol

En gjeng iherdige damer fra Telemark har skaffet 50.000 sårt tiltrengte kroner til Reuma Sol nå før jul.

Spaniaavisen

Publisert 1. desember 2011 16:00

ALFAZ DEL PI

Helt siden mars i år har gjengen på elleve damer jobbet og produsert varer til salg på julemarked på Reuma Sol. De spreke damene kommer alle fra Telemark Fylkeslag av Norsk Revmatikerforbund (NRF). Damene har vært på Reuma Sol i alt fra to til fire uker for å gjennomføre markedet.

– Vi er alle med i NRF, som igjen eier Reuma Sol. Du kan godt si at vi føler at vi eier en liten del av dette flotte senteret. Vi bestemte oss i mars for at vi skulle arrangere et julemarked der alle inntektene skulle tilfalle Reuma Sol. Siden mars har vi jobbet dugnad med produksjon av ting, spesielt håndarbeid, til salg for senteret her i Spania. sier Ann Iren H. Johansen til Vikingposten.

Les også: Lager nytt marked i Torrevieja

Damene fra Telemark solgte produkter og hadde lotteri to dager i forrige uke på Reuma Sol. Til sammen har de fått inn 50.000 kroner. Og alle pengene er øremerket to formål. Mesteparten skal brukes til nytt inventar i leilighetene, mens noe også skal gå til aktiviteter for gjestene ved senteret.

– Vi bor selv i leilighetene, og synes det er på høy tid å få pusset dem litt opp. Sist uke var vi 43 representanter fra lokallagene i Telemark her og hadde kontaktmøte. Nå vil vi ut til alle fylkeslag i Norge og oppfordre dem til å ta et tak for Reuma Sol. Det er tross alt alle medlemmene i NRF som eier senteret, sier Inger Olsen.

Nye prospekt er på plass i vår boligportal – her finner du over 30 boliger til salgs på Costa Blanca 

– Dessuten håper vi julemarkedet skal bli en årlig tradisjon for oss i Telemark Fylkeslag. Vi har i hvert fall snakket om det allerede, og vi starter nok produksjonen ganske snart over nyttår, sier Grete Linddalen.

De ivrige damene vil også rette en takk til Revma Rockerne for hjelp til annonsering, og til personalet ved Reuma Sol for hjelpen deres.

– Vi er glade for at vi har mange eiere. Telemark har satt standarden for et helt nytt nivå. De har gjort en fantastisk jobb, roser direktør Harald Halvorsen.