Tar over norsk møteplass i Alfaz del Pi

Steinar overlater stafettpinnen til Hege og Per.

Spaniaavisen

Publisert 12. februar 2014 22:08

ALFAZ DEL PI

Skipperstuen i Alfaz del Pi er et velkjent spisested for nordmenn i området. Nå tar et norsk par over driften.

Nordmannen Steinar Ekerhovd som startet opp Skipperstuen i 2009, overlater nå den daglige driften til samboerparet Hege Romerheim og Per Halvorsen, tidligere drivere av restaurant Moira Macrae «Scotten». 
Ekerhovd eier fremdeles Skipperstuen, men ønsker nå å bruke mer tid på import og salg av norske fiskeprodukter. 

Finn hjelp i vår bransjeguide

– Jeg overlater driften til Hege Romerheim og Per Halvorsen fordi jeg ønsker å bruke mer tid på import og salg av norske fiskeprodukter som jeg har drevet i mange år i tillegg til drift av restaurantene Skipperstuen og Captain´s Cabin. Jeg har full tillit til at de kommer til å ta vare på Skipperstuen og utvikle den i tråd meg konseptet til restaurant Moira Macrae «Scotten» som de tidligere drev her i Alfaz del Pi, sier Ekerhovd.

Han er også i disse dager i en salgsprosess med en kjent spansk tv-kokk av restaurant Captain´s Cabin i Altea, som han startet opp i september i 2013. Skipperstuen er nå den eneste norske restauranten i Alfaz del Pi. 

Hege Romerheim og Per Halvorsen som tdligere drev restaurant Moira Macrae – «Scotten» satser nå videre med samme konsept på Skipperstuen. De tok over driften i fredag 7. februar.

Interessert i det som skjer i Alfaz – her får du oversikten

– Vi har den samme menyen og samme arrangementene som vi hadde på Moira Macrae «Scotten». Det blir blant annet quiz hver tirsdag klokken 19.30 og tradisjonelt norsk koldtbord i forbindelse med 17. mai samt jule – og nyttårsbuffet, sier Hege Romerheim. 
Skipperstuen holdt stengt i januar og fornyet da noe av interiøret.

– Vi kommer ikke med det første til å pusse opp eller foradre interiøret. Vi kommer til å bevare Skipperstuen slik den er i dag. Fiskeprodukter fås også fremdeles kjøpt fra restauranten og vi tilbyr naturlig nok også norsk fisk og sjømat av beste kvalitet, sier Per Halvorsen.

Han understreker at en absolutt fordel med Skipperstuen er beliggenheten som er veldig sentral og den solrike terrassen som har sol fra 14-tiden selv på vinteren.