Tar mobileventyr til nettet

Etter kun ett års drift med utelukkende mobiltelefoner tilbyr nå MÁSmovil også internett via mobiltelefonen og trådløst kort til PCen. 

Spaniaavisen

Publisert 20. mars 2009 16:38

COSTA BLANCA

For omtrent et år siden tok gründerne Christian Nyborg og Meinrad Spenger (Østerrike) opp kampen mot mobilgigantene i Spania.

– Dette har gått strykende. Nå er vi oppe i 100.000 kunder. Vi er opptatt av fornøyde kunder, og skårer veldig høyt på tilfredshet. 97 prosent av kundene våre er enten godt, eller meget godt fornøyd med servicen og anbefaler oss videre. Andre selskaper kan melde om like høy prosentandel med misfornøyde kunder, påstår Christian Nyborg.

Les også: Fikk 35.000 euro i mobilregning

Å hevde seg i mobilmarkedet er ingen enkel sak. Som den første operatøren tar MÁSmovil nå enda et skritt fra konkurrentene. Nå har selskapet lansert en innovativ service hvor man kan benytte mobiltelefonens internettilkobling til å snakke gjennom Skype hvis man har 3G mobiltelefon. Nå kan kundene kjøpe et modem de enkelt og greit kan plugge inn i PCen. Gjennom dette kan man med høyest mulige hastighet surfe på internett og lese e-post.

Les også: Innbruddstyv tatt – la igjen mobilen sin

– I tillegg til at vi er minst 50 % billigere enn Vodafone, Movistar og Orange, så har ingen av våre produkter bindingstid eller månedsavgift. Derfor er dette et godt alternativ for skandinaver som oppholder seg kort tid om gangen i Spania. Modemet kan man dessuten ta med seg overalt, forteller Nyborg.

Det skjer mye, og MÁSmovil utvikler seg stadig. – Vi ønsker å være den ledende leverandøren av mobiltelefoni til utlendinger i Spania. Vi jobber hardt for hele tiden å bli bedre, og har i det siste forbedret kundeservicen med flere agenter som prater forskjellige språk, forteller Christian Nyborg.

Les også: Kun flyinnsjekk via internett