Arkivet

Tapas-rute i Altea


ALTEA

Guiden inkluderer åpningstider, beskrivelser av tapasene, stemmesystemet og adresser til de deltagende barene og restaurantene.

I denne utgaven av tapas-ruten deltar følgende 14 lokale etablissementer: Gi & Bla, L'ideal, Terramaris, La Cañata, Pizzeria Il Banditto, Maná Lounge, Casa Vital, Bon Vent, El austriaco, Club Nautico Marina Greenwich, Bistro Shabby Chic, La trova , Hasaki Sushi og Bistro La Clau.

Barene og restaurantene tilbereder hver sine to forskjellige tapas laget med typiske sesongbaserte råvarer. Prisen for tapasen er tre euro og inkluderer vin, øl eller vann. 

Deltakere som har stemplet og stemt i minst seks steder blant de 14 deltakerne, får bli med trekningen av følgende premier: en sjekk på 100 euro som kan benyttes i alle butikkene i Altea, tre gaveesker hver på seks enheter fra ølprodusenten «Althaia Artesana» i Altea, fire enheter fra vinbutikken «Borpe» i Altea og to konsultasjoner med ernæringsfysiolog Iván Nutrición.

I tillegg kan du også delta gjennom Gastroeventos-applikasjonen. Brukere kan finne all informasjon på mobiltelefonene sine og få tilgang til stemmegivningen for tapas. For å stemme gjennom appen må du skanne en QR-kode som vil bli gitt på hver bar og restaurant.  Som en bonus vil de som følger denne metoden, i tillegg til å delta i den generelle premietrekningen, også bli med i trekningen av en sjekk på 100 euro som  kan brukes i Altea-butikkene.

Når de gastronomiske dagene er over og antall stemmer er telt opp, vil etablissementene med de mest verdsatte tapasene bli tildelt 200 euro gratis reklame i ett år på Gastroeventos-plattformen og i tillegg bruk av bilde av vinnerne for promotering av fremtidige aktiviteter.

Les mer om:

Nyheter