Tapas-rute for 10. gang i Torrevieja

Startskuddet går i dag - utvalget er stort.

Spaniaavisen

Publisert 2. april 2014 15:59

TORREVIEJA

Tiden er kommet for å invitere venner og bekjente med på tapasrunde i Torrevieja. Utvalget er stort; hele 56 barer og restauranter deltar og kjemper om å lage den beste tapasretten.

Startskuddet går i dag og varer fram til 13. april. Serveringen foregår fra 12.00 til 16.30 og 19.30 til 23.00 fra torsdag til og med søndag i de to ukene Ruta de la Tapa arrangeres.

Prisen er 2 euro for husets tapa, og 2,50 for gourmetutgaven, drikke er inkludert. Initiativet er ment å skulle markedsføre den lokale gastronomien til en rimelig pris. Og ifølge arrangørene er tiltaket har blitt svært populært i hele Vega Baja.

Trenger du håndverker, lege eller taxi? Du finner telefonnumre og nettsider i vår bransjeguide

For andre året på rad er det mulig å laste ned en app som gir deg hele programmet og alle deltakersteder. Her kan du også delta i konkurransen og gi vurderinger av det du spiser.
Appen finnes både for Apple store og Google Play. Du kan også gå inn på www.rutadelatapatorrevieja.com.

Samtidig med Ruta de la Tapa arrangerer syv barer i Saltbyen såkalt Cocktail-weekend. Her vil de presentere drinker og cocktails til spesialpris. Mullin´s Irish Pub, Shannon Tavern, Copas & Tapas, El Camarote, Montebianco, Keeper Bar og La Cantina er med på dette.