Tannspesialister samlet under ett tak i Albir

Til sammen har de 109 års erfaring som tannleger - Jack Bostad, Einar Røskeland og Virginia Bostad.

Spaniaavisen

Publisert 10. mars 2011 08:56

ALBIR

Jack Bostad er spesialist innen rotfyllinger (endodonti). Einar Røskeland har spesialkompetanse innen kroner, broer og proteser (protetikk). Dessuten har de en annen norsk tannlege som er allmennpraktiserende med lang erfaring med barn. En gang i uken har de også en tannlege som er spesialist innen regulering og implantater.

– Nå har vi endelig samlet alle spesialister på en plass. Alt pasientene trenger å gjøre med tennene sine kan vi utføre. Nor jeg vet kundene våre setter stor pris på. Siste tilveksten var Einar Røskeland. Han har jeg samarbeidet med i 25 år, og jeg er veldig fornøyd med at han har begynt sammen med oss. Vi jobbet tett sammen på hver vår klinikk i Oslo før jeg flyttet ned hit for snart ti år siden, forteller Jack Bostad til Vikingposten.

Les også: Klar med fiskerestaurant på Reuma Sol

Einar Røskeland sa tidligere i vinter opp sin leiekontrakt ved Alfaz del Sol og la ned klinikken sin der. Nå starter han altså opp igjen hos kompis og kollega Jack Bostad.

– Jeg måtte bare bort fra lokalene i Alfaz del Sol. Situasjonen med utleier var uholdbar. Men nå har tingene ordnet seg slik at jeg kan fortsette min praksis her hos Jack i Albir. Jeg føler ikke for å pensjonere meg ennå, selv om jeg har jobbet i 42 år som tannlege, sier Einar Røskeland (66) og smiler lurt.

På jakt etter ny bolig på Costa Blanca? Sjekk ut disse prospektene først

I tillegg til å jobbe som tannlege fem-seks måneder i året i Spania, har Røskeland en stor praksis hjemme i Oslo. Han har også jobbet 22 år ved Norges Tannlegehøyskole i Oslo der han underviste i protetikk (kroner, broer og proteser).

– Nå kan jeg sykle eller gå til jobben. Jeg både bor og jobber i Albir. Etter jeg sa opp leiekontrakten med min forrige utleier fikk jeg sjansen til å begynne hos Jack Bostad. Da var jeg ikke sen om å slå til. Pasientene mine kommer også til å nyte godt av flyttingen. Når jeg er i Norge har de likevel norske tannleger tilgjengelige på samme klinikken. Her hos Jack i Albir er det full rulle og masse å gjøre. Det er nok derfor han har utvidet klinikken til å inneholde tre behandlingsrom, sier Røskeland.

Leiebil i Spania – fastlandet og på øyene. Gratis norsk servicetelefon – prisgaranti