Syng og dans på restaurant Los Arcos video

Er du glad i å synge eller danse? Liker du gamle svisker i kjent Husker Du–stil? Da bør du legge turen til en gang i måneden til restaurant Los Arcos i Torrevieja.

Spaniaavisen

Publisert 16. oktober 2009 11:00

TORREVIEJA

Arrangementet ”Syng og dans med oss!” er utrolig populært. Første kvelden de arrangerte dette på Los Arcos for tre år siden, hadde de plass til 250 deltakere. Det kom 350!
– Nå har vi satt et tak på 200 gjester. Da får alle servering på riktig tid, og så er det god nok plass på dansegulvet. I tillegg hører alle musikken veldig godt. Noe som er nødvendig for å klare å synge med på allsangdelen, sier primus motor og ildsjel, Nils Tommy Lefsaker.

Les også: Stinn brakke på moteshowet i Albir Se video

– Dette er kjempemoro! Jeg er her et par ganger i halvåret. Mest for å synge. Det blir dessverre lite dansing. Du skjønner at det er alt for lite enslige mannfolk her. Mannfolkene dør for tidlig, sier Unni Davidsen og ler.
Den spreke damen fra Saltbyen har bodd på Costa Blanca i 25 år. Hun er en av områdets superveteraner. Unni stemte i når orkesteret dro den ene gamle slageren etter den andre.
– Absolutt alle sangene er favoritter. Alle 70 i sangheftet. Dessuten bytter arrangøren ut sanger til hver gang. Man kan aldri bli lei disse flotte melodiene, hevder enkefru Davidsen.

– Vi starter vanligvis opp med allsang. Så er det loddsalg og mat før det hele avsluttes med dans. I kveld hadde vi også en liten konsert fra orkesteret Tønsberg og Omegn Trekkspillklubb. Når vi har gjesteartister blir det gjerne en konsert først. Men så er det allsang og dans etterpå, forteller Nils Tommy Lefsaker.
Han arrangerer ”Syng og dans med oss!” sammen med 10-12 andre ildsjeler. Egentlig sier statuttene at de skal ha ett arrangement i måneden. Fra oktober til mai. Men det blir sjeldent fulgt opp. Lefsaker og co. er nødt til å dra i gang flere.
Og dem som tror at Lefsaker og co. blir rike på dette må bare tro om igjen. De har nedfelt at ”Syng og dans med oss!” skal gå i null. Hvis de har noen slanter igjen etter utgifter er betalt, tar arrangementskomiteen seg en middag på den lokale kinarestauranten. Mer har de ikke råd til…

Se video under: