Swinger-klubb skaper kontrovers

Eierne mener at klubben ble stengt av moralske og ikke tekniske grunner, og skylder på PP.

Spaniaavisen

Publisert 12. mai 2017 04:35

ROJALES

Adam & Eva i Quesada i Rojales holdt i åpent i rundt to uker før swinger-klubben fikk inspektører på besøk. Det ble påvist mindre mangler og feil, som senere er rettet, ifølge eierne.

Men klubben er fortsatt stengt og nå går eierne ut offentlig, skriver Informacion.

De hevder kommunen legger alle mulige hinder i veien for dem. De sier det er kommet noen få klager fra naboer som ikke har med tekniske spørsmål eller lokalenes tilstand å gjøre, men moralsk forargelse.

Eierne hevder de har vært åpne om formålet med klubben, et sosialt treffsted for personer som vil praktisere partnerbytte. De hadde heller ikke problemer med å få lisens til ombyggingen av lokalene i november i fjor. De fikk også åpningstillatelse i mars.

– Byråd Alejandro Bernabé (PP) insinuerte i bystyret at stedet fremmet prostitusjon og oss eiere for å være halliker og det vil vi ikke finne oss i, sier initiativtakerne. De sier de ikke har noe å skjule og at virksomheten er fullstendig lovlig.

Lokalene har plass for noe over 100 personer. Det 300 kvadratmeter store lokalet har forskjellige tema-avdelinger med senger, omkledningsrom, jacuzzi og bar.