Svenskene satser på Costa Blanca

To nye firmaer åpner lørdag.

Terje Aspdahl

Publisert 22. november 2012 09:09

TORREVIEJA

Lørdag er offisiell åpning for to nye firmaer ved det populære senteret Torremarina. Både forsikringsagenten Easy Cover og eiendomsmegler Mäklarringen inviterer til fingermat med ”nogo attåt”.

På senteret Torremarina nord i Torrevieja er det allerede mange skandinaviske forretningsdrivende. Lars Fryksäter har drevet med forsikringer for skandinaver siden 2007. Nå tar han med sine skandinaviske kunder og åpner sin egen avdeling innen Easy Cover.

Bli venn av Vikingposten og Spaniaavisen på Facebook

– Vi selger praktisk talt forsikringer for hva det måtte være. Vi er ute og ”shopper” forsikringer for våre kunder til den beste prisen. Etter vekst gjennom noen år velger jeg nå å få mitt eget kontor, og da samarbeider jeg med Mäklarringen. Det tror vi kan bli et fruktbart samarbeid, sier Lars Frysäker til Vikingposten.

Mäklarringen, som er et franchisekonsept, har vært etablert på Costa del Sol i flere år. Nå åpner Abtin Siyadat det første kontoret innen kjeden på Costa Blanca.

Finn hjelp i vår bransjeguide – en veiviser til næringsdrivende på Costa Blanca

– Jeg har jobbet i et annet eiendomsfirma her ved senteret tidligere. Jeg vet det er stor trafikk av skandinaver her, og tror dette er et glimrende sted å åpne Mäklarringen sitt første kontor på Costa Blanca. Vi har allerede tyvstartet med åpningen, og har full jobb hele dagen. Det ser positivt ut. Skandinaver er en stor kundegruppe som kjøper mye hus og eiendom på Costa Blanca i disse dager, sier daglig leder Abtin Siyadat.
Mäklarringen har fra tidligere kontorer både i Sverige og Norge.

– Stikk innom lørdag. Vi har tilbud innen både eiendom og forsikringer, garanterer Lars Fryksäter.