Svenske satser på nattklubb i Torrevieja

Fredrik vil ha deg ut på byen.

Terje Aspdahl

Publisert 18. juli 2009 09:16

TORREVIEJA

Fredrik Johansson (33) har drevet nattklubb i London i nesten 13 år. Nå har han og sine kompanjonger vendt nesa mot Costa Blanca og Torrevieja.

– Som så mange andre steder rundt om i verden er det nedgangstider og finanskrise i London også. Vi mener det er en god idé å se seg litt rundt og da vi kjente noen som visste om den nedlagte indiske restauranten som lå her tidligere, bestemte vi oss for å satse her i Torrevieja, sier Fredrik Johansson til Vikingposten.

Les også: Hengt ut som dårlige betalere

Etter noen måneder med oppussingsarbeid åpnet den nye nattklubben dørene for noen uker siden. Nå ønsker de alle velkommen til en kveld på by’n.

– Det som har overrasket oss mest er vel den store mengden av skandinaver her. Det var vi faktisk ikke klar over før vi kom hit. Derfor er et av de mange arrangementene våre blant annet skandinavisk aften, sier Johansson.

Han har også hentet ned søsteren sin Nathalia Johansson (20) og deres kusine Emmie Nilsson (18) fra Sverige. De vil hjelpe til i baren gjennom sommeren.
– Vi skal i første omgang være her i sommer å jobbe, men vi håper det kan bli et mer langvarig opphold. Vi trives veldig godt her, sier Nathalia Johansson til Vikingposten.

Les også: Helomvending for strandbarene

Stedet heter Perla Lounge og ligger på hjørnet av calle Cabarero de Rodas og calle Radio Murcia. Lokalene er totalrenovert og er over to etasjer.

– Tanken med to etasjer er å kunne dekke behovet for en kveld ute for alle aldre. Vi ser for oss at hit kan du komme om du er fra 20-70 år. Oppe satser vi på et yngre klientell, mens nede er det for de litt eldre. Hittil ser vi det kommer folk i alle aldre, det håper vi er noe som vil fortsette, sier Fredrik.
De har med seg DJ Benny, som har spilt på de fleste store utestedene i Europa.

Ved siden av enkel mat, satser de på å kunne servere cocktails til en noe billigere pris enn det som er vanlig på andre utesteder.