Svenske pågrepet i Torrevieja

Kona funnet død.

Spaniaavisen

Publisert 19. april 2009 13:00

TORREVIEJA

Oppdatert: 22:10
En 67 år gammel svenske ble pågrepet lørdag ettermiddag etter at hans kone ble funnet død i parets leilighet. Paret bodde i urbanisasjonen La Siesta i Torrevieja.

Angivelig skal kvinnen som var 66 år gammel, ha hatt merker på halsen som kan tyde på at hun ble kvalt. I følge foreløpige undersøkelser kan også merkene stamme fra en sykdom, som kan ha forårsaket hennes død.

Mannen var beruset da han ble pågrepet. Han skal også ha vært voldelig mot kona flere ganger.

Naboer spaniaavisen.no snakket med søndag bekrefter at det ofte har vært høylydt krangel mellom ekteparet. Ofte var det mye alkohol med i bildet. Naboene forteller at den drepte kvinnen ofte falt og at dette kan være en mulig dødsårsak.

Les også: 17-åring knivstakk uteligger

En irsk nabo, som har bodd i urbanisasjonen i seks år, fortalte avisen Información i går at ekteparet hadde alvorlige alkoholproblemer. Bare for få dager siden hadde mannen angrepet kona med en mopp, noe som forårsaken et sår i hodet. Naboen hevder mannen hadde store psykiske problemer, og at han hadde sluttet å ta medisinen sin. Ekteparet har vært verdens hyggeligste naboer i edru tilstand, men at det ofte ble konflikter da de drakk alkohol.

Mannen forblir i politiets varetekt inntil obduksjonen viser den virkelige dødsårsaken.