Supersøndag i Alfaz tatt av regnet Se video

Hele tre arrangementer i Alfaz del Pi søndag fikk problemer på grunn av regnet som øste ned utover dagen.

Spaniaavisen

Publisert 27. september 2009 15:32

ALFAZ

Internasjonal Dag ble arrangert utendørs for første gang. Uten spesiell suksess. Mange av utstillerne og ikke minst publikum lengtet nok tilbake til teltet søndag.
For etter en drømmeåpning med folkedans fra scenen og masse publikum de første to timene, åpnet himmelen sine sluser. Regn og torden sørget for alt annet enn seks timer med kos og moro på idrettsplassen.

Etter alle paraplyene å dømme skulle man tro man befant seg på torget i Bergen og ikke under palmene i Spania. Likevel holdt utstillerne og en del publikummere godt ut i regnet. Såpass lenge at flere av de 43 nasjonene gikk tomme for mat.

Reuma Sol hadde glemt å markedsføre sin åpne dag, så der spilte regnet mindre rolle for de få som likevel hadde tatt turen til helsesenteret i Foya Blanca.
Hos kunstner Inger-Lise Myrstad i Albiråsen møtte publikum opp i stort antall de første timene, og alle utstillerne var fornøyde med salget. Men også her måtte arrangementet gi tapt for regnet. Fire timer før annonsert stengetid var det slutt.

Se video under.