Styrker busstilbudet i Torrevieja

Før helgen ble det gjort endringer i busstilbudet i Torrevieja - her er de viktigste ruteendringene.

Terje Aspdahl

Publisert 25. mars 2012 16:08

TORREVIEJA

I praksis betyr dette styrking av rutene til La Mata og Los Balcones. Det fører også til sanering av holdeplasser som er lite brukt.

Rute A som trafikkerer ruten mellom Torrevieja og La Mata, får ny holdeplass i calle La Mar på La Mata, mens turen til urb. Pinomar, som nå tilhører i Guardamar, blir sløyfet. I tillegg settes det opp en femte buss i juli og august.

”Innlandsruten” (A2) mellom Torrevieja og La Mata vil få flere holdeplasser og bedrer tilbudet til sportsanleggene og Avenida de La Mancha.

Nye eiendomsprospekt på plass i vår boligportal – ta en titt her

På rute B mellom Torrevieja og Torretas blir tilbudet bedret til Habaneras-senteret og sportsanleggene, mens Parque de Las Naciones og Centro de Salud de La Lomas kuttes ut på grunn av liten etterspørsel.

Torrevieja – Las Lomas – Torreblanca, rute C, styrker tilbudet med en ekstra buss fra oktober til mai, ellers ingen endringer.

På rute D-F som kjører Torrevieja –Los Altos- Rocio del Mar, er det ingen endringer.

Rute E som trafikkerer Torrevieja – Los Balcones – Lago Jardin, kjører ikke lenger inn til buss-stasjonen eller Centro de Salud de La Lomas, men utvider tilbudet til sportsanleggene og Habaneras-senteret. I tillegg blir det et nytt stopp ved Lago Jardin – Laguna Azul.

Rute G Torrevieja – San Luis – La Siesta, vil ikke lenger stoppe ved Centro de Salud del Acequión eller Centro de Salud de La Loma. Denne ruten er den eneste i Saltbyen som betjenes av to selskaper samtidig.