Strendene i Torrevieja vil bli de sikreste i Spania

Antonio Vidal i Torrevieja kommune melder om økt kontroll av tilgangen til Torrevieja-strendene på grunn av regjeringens covid-19 tiltak.

Terje Aspdahl

Publisert 8. april 2021 07:51

TORREVIEJA

Håndteringen av kontroll- og tilgangen til strendene som ble lansert i fjor sommer som følge av covid-19 sikkerhetstiltakene som ble bestemt av Spanias regjering, var en av de mest vellykkede og komplette langs hele Middelhavskysten.

Tjenesten omfattet kapasitetskontroll, strandoppdeling og omfattende rengjørings- og desinfeksjonstjenester for de offentlige toalettene og fotbadene som er installert ved strandområdene i Torrevieja.

Det som er nytt i sommer er en informasjons- og kontrolltjeneste som omfatter aktivitetene og bruken av promenadene for å øke sikkerheten ved til- og avgangene til strendene – mer om mulig.

Denne tjenesten vil ha en tidsplan tilpasset behovene til de forskjellige strandområdene og bruken, og vil dekke timene med flest besøkende.

Kostnadene utgjør 1.67 millioner euro og skaper totalt 194 arbeidsplasser hvorav 40 dekker den nye kontrolltjeneste i området mellom Paseo Vista Alegre og Punta Margalla.

Tjenesten som er planlagt å starte 15. juni vil avsluttes 15. september.