Strålende start på Spansk-Norske dager i Altea

Mye å se frem til de kommende dagene.

Spaniaavisen

Publisert 17. november 2014 09:46

ALTEA

I år er også Altea med i arrangementet Spansk-Norske dager, representert med kunstutstillingen på Restaurante Casa Vital i gamlebyen i Altea. Mange nordmenn og spanjoler hadde møtt opp på utstillingsåpningen lørdag med den kjente spanske kunstneren Carmen Ferrer Maciá som bor og arbeider i Altea. Utstillingen varer til og med 31. november.

Arrangør av Spansk-Norske dager, pianist Siegmund Watty,  var også tilstede. Det er 12. året på rad han er ansvarlig for arrangementet og har sammen med sammen med musiker Erland Dalen skreddersydd et spennende program som også inneholder musikalsk kabaret og flamenco-show. I år skal også 1814-jubileet markeres. 

Watty ønsket velkommen sammen med eier og driver av Restaurante Casa Vital Åge Folkestad og kunstner Carmen Ferrer Maciá.

– Takk til alle som har møtt opp her i dag. Jeg setter veldig stor pris på at Altea for første gang er representert i vårt arrangement og håper at vi i fremtiden kan samarbeide med flere aktører og kunstnere her i kommunen, sier Siegmund Watty.

Watty sier til Spaniaavisen at han ser frem til et fullspekket program denne uken med Ketil Bjørnstad og Ole Paus som trekkplaster.

– De to sentrale forestillingene er mandag 17. og onsdag 19. november. 17. november klokken 19.30 på kirkesenteret i Albir kan man bli bedre «kjent» med forfatteren Ketil Bjørnstad i Kirsti Baggethuns bokbad og på kulturhuset i Alfaz del Pi onsdag 19. november klokken 20.00 står sangeren Ole Paus på scenen sammen med prisvinnere fra Ungdommens musikkmesterskap (UMM) ledsaget av pianisten Ketil Bjørnstad, sier Watty.

Konserten er dedikert til den norske grunnlovens 200 års-jubileum og har et nasjonalt program med nasjonalromantiske sanger.

Tirsdag 18. november klokken 19.00 holder Ketil Bjørnstad konsert sammen med fire unge prisvinnere i Ungdommens Musikkmesterskap i Sjømannskirken i Torrevieja. Den samme konserten som ble holdt i Minnekirken i Villajoyosa søndag 16. november.