Storfornøyd med ferskvaremarkedet i Alfaz

- Et strålende initiativ || Se flere bilder her

Spaniaavisen

Publisert 25. januar 2014 21:26

ALFAZ DEL PI

På plazaen foran klubblokalene til Den norske klubben Costa Blanca i Alfaz del Sol myldret det av fornøyde bodeiere og besøkende under ferskvaremarkedet lørdag. 

Nieves Gadea betjener frukt- og grønnsakboden til firmaet Frutas y Verduras L´Hortet som nylig åpnet utsalg i Alfaz del Pi.

– Vi har hatt mange besøkende og setter stor pris på all oppmerksomheten. Jeg håper nå at flere norske kunder tar turen til vår butikk i sentrum som vi åpnet i desember i fjor. Dette er en ypperlig måte å markedsføre seg på, sier Nieves Gadea til Spaniaavisen.

Følger du med på det som skjer i Alfas del Pi? Det gjør vi også – her finner du oversikten

Bitten (73) og Ivar Henriksen (73) fra Kolbotn storkoser seg på ferskvaremarkedet. De er på en måneds opphold på Alfaz del Sol og benytter lørdag formiddag til å handle ferske grønnsaker og andre spennende produkter som tilbys fra de mange bodene.

– Dette er et strålende initiativ. Håper alle som har besøkt markedet har trådt til og handlet. Utvalget er veldig bra.

Ekteparet Henriksen har tidligere besøkt Alfaz del Pi i forbindelse med tidligere langstidsopphold i Alicante, men har aldri feriert i området.
– Vi trives veldig godt og alt er bra tilrettelagt. Området her er fantastisk, sier Bitten Henriksen.

Det er første gang Alfaz Del Sol Service arrangerer et marked med kun spiselige produkter. De tar ikke betaling for bodplass og alle inntektene går direkte til produsentene, sier Marit Gjelsten i Alfaz Del Sol Service.