Stop Travel har forlatt Gallerian

Kjøpesentersjef: - Marerittet har fått en slutt.

Terje Aspdahl

Publisert 5. juni 2014 08:47

TORREVIEJA

Etter fire år uten å ha betalt husleien og uttallige forsøk på å svindle sine kunder er reisebyrået til Raquel Gonzalez, Stop Travel, ute av det skandinaviske senteret Gallerian i Torrevieja.

Etter fire år med problemer med reisebyrået på senteret, er nå lokalene forlatt og lyset endelig slukket.

– Det har vært en lei periode med en særdelses vanskelig leietaker. Det er ikke betalt én euro i husleie de årene de har holdt til her. Nå er vi mest glade for at det ser ut som marerittet har fått en slutt. Raquel Gonzalez har frist til å levere nøklene innen 14 dager. Vi venter også på at saken kommer opp i retten her i Torrevieja. Etter at vi anmeldte henne for andre gang for mislighold av leiekontrakten, kommer saken opp for retten. Vi venter kun på en dato. Hun skylder senteret cirka 15.000-16.000 euro, sier senterleder Hassan Mirzakhan til Vikingposten.

Etter oppslagene om reisebyrået og informasjonen om kunder som har fått tappet sine konti, har senteret fått mange tilbakemeldinger fra fornøyde kunder.

– Det har vært avgjørende at dette ble skrevet om. Mange av våre besøkende har gitt utrykk for at de setter stor pris på advarslene vi har gått ut med til publikum slik at man kunne styre unna svindelforsøkene, sier Mirzakhan.

Senterlederen vil også gjøre folk oppmerksomme på at Raquel Gonzalez også driver et reisebyrå som ligger i calle San Pascual.

– Dette byrået drives under et annet navn, men det er samme innehaver og det er grunn til å tro hun driver dette firmaet på samme måte som her i senteret er jeg redd for, sier Mirzakhan.