Stjal taxi for å komme raskere hjem til mamma

Slo ned sjåføren.

Spaniaavisen

Publisert 7. november 2013 11:49

BENIDORM

Det var 02.15 natt til søndag at drosjesjåfør Antonio López Mesas (49) ble overrumplet på jobb av en 22-åring ved busstasjonen i Benidorm.

– Jeg åpnet bagasjedøren for å legge fra meg kofferten hans, men jeg rakk det ikke. Han ga meg et kraftig slag, og jeg gikk i bakken, sier sjåføren til Alicante-avisen Informacion.

Etter å ha ringt nødnummeret 091, samlet en gjeng sjåfører seg og tok opp forfølgelsen i to biler. Seks sjåfører, blant dem Antonio, fulgte etter tjuven i 90 kilometer. GPS-systemet til Radio Taxi Benidorm ga dem hele tiden informasjon slik at de kunne forfølge den stjålne bilen. Denne informasjonen ble også delt med politiet.

Her kan du laste ned alle utgavene av Vikingposten

Det førte til at Guardia Civil til slutt kunne stoppe bilen på motorveien AP-7, ved kilometermerket 555. 

Politiet fikk seg en overraskelse da 22-åringen skulle forklare seg. Han sa han hadde stjålet bilen for raskest mulig å komme til sin mor i Valencia. Han var bekymret for henne og årsaken til det var et meteorittregn over Frankrike.

Politifolkene ble ganske perplekse da de forsto at gutten var mentalt syk. Også drosjesjåførene undret seg over forklaringen da de kom til stedet.