Stiller med egen tjeneste for bevegelseshemmede

Var i gang allerede i helgen.

ALFAZ DEL PI/ALBIR

Servicestedet for bevegelseshemmede ligger på høyde med strandbiblioteket i Albir (Alicante) og er en tilpasset tjeneste på forespørsel. For å få tilgang til tjenesten må time avtales på strandbiblioteket. 

Området er under oppsyn av kvalifisert teknisk personell, nærmere bestemt to assistenter, og har parasoller, amfibiestoler og krykker, førstehjelpsskrin, redningsvester, dusj, tilrettelagte toaletter og garderober slik at bevegelseshemmede kan nyte strandlivet.

Tjenesten åpnet i helgen og holder åpent mandag til søndag fra klokken 11.00 til 13.30 og på ettermiddagen og i helgene fra klokken 16.00 til 18.30.

Den tilrettelagte badetjenesten ved Albir-stranden vil holde åpent til 31. august. Personer som benytter seg av denne tjenesten anbefales å ha med følge. 

Det er parkeringsplass i nærheten, med skiltede veier til stranden.

Som tidligere år har Alfaz del Pi kommune utviklet en plan for rehabilitering, rengjøring og vedlikehold for Albir-stranden for sommersesongen. Arbeidene har også omfattet planering og det er foretatt tilføring av sand i lekeområdene for barn og i sandvolleyballsportområdet.

Det blå flagget har vaiet på denne stranden i 35 år, noe som gjør Alfaz del Pi til en av de fire spanske byene som har oppnådd denne utmerkelsen i løpet av sine 35  år,

Debatt
Spaniaavisen oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.