Starter prøveprosjekt for ungdom i Alfaz Se video

Bakgården blir et alternativ til Benidorms uteliv.

Spaniaavisen

Publisert 21. september 2009 11:16

ALFAZ DEL PI

Fritidstilbudene i Alfaz flommer ikke akkurat over for ungdom som ikke har lyst til å være med på Benidorms utsvevende uteliv. Dette gjør nå sjømannskirken noe med.

– Vi starter dette som et prøveprosjekt. Hver fredagskveld fra klokken 20 og frem til midnatt skal ungdom fra 10. klasse og oppover kunne komme, slappe av og kose seg. Vi har norsk TV, gratis IP-telefon, kiosksalg og aviser. Bakgården skal ikke drive med noe organisert opplegg. Det blir som å sitte hjemme hos hverandre. Vi har pusset opp lokalene, og har både et lite uteområde, selve Bakgården og en liten stue med sofaer, TV og stoler, sier Steinar Tislevoll fra sjømannskirken.

Bakgården ligger sentralt plassert i Alfaz. Cirka 50 meter til venstre oppi bakken fra kirkeplassen. I bakgården til lokalene til Spanias Beste.
– Dette er et superlavterskeltilbud. Her skal ungdom bare komme og slappe av. Se TV eller bare henge rundt sammen. Vi holder åpent hus, og fredag på selve åpningskvelden er det gratis hjemmelagd pizza til alle som kommer innom, sier Tislevoll.

Se video med Steinar Tislevoll under.