Starter på stor helseklinikk nord på Costa Blanca

Skal ansette ti norske fysioterapeuter.

Spaniaavisen

Publisert 31. mai 2012 09:51

ALBIR

Costa Blanca Physiotherapy har i løpet av noen måneder åpnet fem klinikker i Albir-området. I tillegg har de planer om å åpne like mange klinikker i nær fremtid.

Nazanin og Eyman Heydar satser tungt på fysioterapi for nordmenn på Costa Blanca nord. De har allerede åpnet tre klinikker i Albir, og har en avdeling i Altea og en i La Nucia. Det skal jobbe nordmenn på alle klinikkene. Det norske ekteparet, som tidligere bodde i Bærum, mener behovet for fysioterapi er stort blant nordmenn i området.

Les også: Ta pause fra solen – og den må være lang

– Jeg har jobbet i halvannet år her i Albir. Først var jeg ansatt ved en annen klinikk før jeg startet for meg selv i vinter. Og det er ingen tvil om at behovet er stort for fysioterapi blant nordmenn her nede. Etterspørselen etter våre tjenester har vært stor. Derfor har vi allerede planer om å utvide med flere klinikker, sier fysioterapeut Nazanin B. Heydar til Vikingposten.

Hun er selv faglig ansvarlig for klinikkene. Tre av dem eier hun sammen med mannen Eyman, mens de to i Altea og La Nucia drives på franchise. Spesielt driften på klinikken i Albir Garden er spesiell.

– Der tilbyr vi gratis overnatting og opphold hvis man bruker fysioterapibehandlingen fra oss. For bare noen uker siden hadde vi 25 gjester der som alt i alt bare brukte penger på flybilletten opp og ned til Spania. Vi spanderte oppholdet på hotellet, mens de fikk refusjon på fysioterapibehandlingene fra Norge, forteller Eyman Heydar.

Vi har lagt ut nye prospekter i vår boligportal. 40 boliger til salgs på Costa Blanca og Costa Calida finner du her

Ekteparet er ikke i tvil om at Costa Blanca Physiotherapy er den klinikken i Albir som gir det beste tilbudet til kundene. I tillegg til at de har det største tilbudet. Både blant fysioterapeuter, og ikke minst lokaler.
– I tillegg til fysioterapibehandlinger har vi akupunktur, medisinsk treningsterapi, lymfedrenasje, gruppetrening, bassengtrening og massasje.

Alt foregår med norsk personale. Dessuten kan kundene våre benytte seg av alle klinikkene. Både de på Hotel Albir Garden og Hotel Sun Palace og hovedklinikken vår midt i Albir. Den ligger like bak golfbanen, sier Nazanin Heydar.

Sjekk langtidsvarselet for ditt spanske sted her

Hun var selv ferdig utdannet fysioterapeut i 2002. Etter det har hun jobbet ved både sykehus, kommuner og private klinikker i Norge. Hovedsaklig i Oslo, Bærum og Buskerud. Ekteparet Heydar har ennå bolig i Sandvika like vest for Oslo, men har flyttet med hele familien til Alfaz del Pi.

– Vi er i konkrete forhandlinger om flere klinikker i Albir. Vi mener markedet for seriøse fysioterapeuter er stort her. Men vi er ikke opptatt av å melke pasientene for flest mulig behandlinger og mest mulig penger. Vi skal fikse deres problemer raskt, og gjøre slik at de holder seg friske lenge. Leverer vi gode resultater vil det spre seg blant potensielle kunder.
Jeg har allerede opparbeidet meg en stor kundegruppe her nede, sier Heydar.