Starter opp medisinsk hudklinikk i Alfaz

Spesialsykepleier Anna Segaard og hudlege og spesialist i estetisk medisin, Dr. Sergiu Vieru, starter opp klinikk for plastisk kirurgi og hudbehandling i Alfaz del Pi.

Spaniaavisen

Publisert 23. oktober 2014 09:43

ALFAZ DEL PI

I hoved- og servicebygningen til boligkomplekset Forum Mare Nostrum i Alfaz del Pi åpner spesialsykepleier Anna Segaard (65) og Dr. Sergiu Vieru (29) sin nye klinikk SKY Clinic lørdag 25. oktober klokken 16.00. Begge har tidligere jobbet i Royal Aesthetic Clinic i Albir.

Den nye klinikken tilbyr et bredt og variert utvalg av de seneste behandlingsmetoder og teknikker innen hudbehandlinger og plastisk kirurgi. Behandlingene tilpasses den enkelte klients ønsker og behov. I komplekset hvor klinikken holder til, er det også mulighet til å benytte jacuzzi, klimatisert svømmebasseng, utebasseng, badstue og et flott helsestudio, samt nyte et godt måltid i rolige og naturskjønne omgivelser 200 meter fra gamlebyen i Alfaz del Pi. 

Interessert i det som skjer i Alfaz? Her finner du oversikten

Dr. Sergio er, på tross av sin unge alder, en høyt kvalifisert og erfaren hudlege og spesialist i estetisk medisin. Han utfører mange forskjellige behandlinger som mesoterapi, botox, dermalfiller, fjerning av arr, misfarging av hud, overflødig hårvekst, behandling av hudsykdommer, ansiktsbehandlinger med mer. 

– Metoder og teknikker utvikles stadig og jeg er kontinuerlig på seminarer for å følge opp nye behandlingsmetoder og ny teknologi innen områdene som jeg skal benytte her på vår nye klinikk. Tilbudet gjelder for unge som eldre som sliter med hudproblemer eller ønsker forskjellige hudbehandlinger eller mindre kosmetiske inngrep. Er det snakk om større inngrep så kan vi henvise til større klinikker i området, sier Dr. Sergiu Vieru til Vikingposten.

Norske Anna Segaard er spesialsykepleier med flere års erfaring innen feltet.

– Første konsultasjon er gratis. Da informerer vi om alternative behandlinger og gir råd om hvilke type behandlinger som vil fungere best for å løse klientens problem samt pris, sier Segaard.
Teamet er språkdyktige. De snakker norsk, engelsk, spansk, russisk, italiensk og romansk.