Ståle Solbakken stortrives ved Mar Menor

Ønsker å gjøre som Nils Arne Eggen - og kjøpe leilighet på La Manga.

Spaniaavisen

Publisert 27. januar 2011 09:14

LA MANGA

Ståle Solbakken er igjen på La Manga. For 15. året på rad. Han trives så godt på Costa Calida at han har planer om å gjøre som kollega Nils Arne Eggen; Kjøpe seg bolig i området.

– Jeg synes det generelt er fint her nede på og rundt La Manga. Etter 15 år med faste treningsopphold her, kan man vel si at man begynner å bli forholdsvis godt kjent i området. Jeg trives faktisk så godt her at jeg kan tenke meg å kjøpe en bolig her nede. Kombinasjonen av ferie, godt klima og å kunne se masse fotball er midt i blinken, sier Ståle Solbakken til Vikingposten.

Trenger du leiebil i Spania? Prisgaranti og gratis norsk servicetelefon – sjekk tilbudet her

Tidligere RBK-trener Nils Arne Eggen har hatt leilighet på La Manga i en årrekke. Den benytter Mr. Rosenborg flittig når norske og skandinaviske topplag er på treningsopphold her om vinteren. Kona kan kose seg i solen, mens Eggen kan kose seg med fotball.

– Jeg har alltid likt La Manga på grunn av de gode banene og gode forhold generelt. Dessuten er det alltid en rekke andre gode fotballag her på denne tiden, noe som gjør det enkelt for oss å finne motstandere til treningskampene, sier den kommende norske landslagsjefen i fotball.

Les også: Turarrangør ved Mar Menor med fotball på menyen

– Men de aller fleste spillerne sier at det er kjedelig å være på La Manga. Det er ingen ting for dem å gjøre utenom trening og kamper?
– Jeg skjønner at spillere som har vært her i en årrekke synes det kan bli kjedelig. Men vi er her for å spille fotball og slappe av. For oss er det viktigst å ha gode baner og kvalifiserte motstandere. Resten kommer i andre rekke. Selv slapper jeg godt av, leser en bok eller fire og bare koser meg, sier Solbakken.

Skal du kjøpe feriebolig, Ståle? Sjekk ut disse prospektene først

Ståle Solbakken og hans FC København lader med Copa del Sol foran sluttspillet i Champions League der de skal møte Chelsea.

PS! Torsdag spiller FCK kamp mot Göteborg på La Manga (kl. 13.00), mens Vålerenga møter Tromsø (kl. 16.00) – også det på La Manga.