Spenstig jubileumsfeiring for Sjømannskirken i Torrevieja

…men prinsesse Märtha Louise måtte si nei.

Spaniaavisen

Publisert 25. september 2014 09:20

TORREVIEJA

– Jeg gleder meg stort til sammenhengende jubel i ti dager, sier kirkemusiker og kulturarbeider Åge Norman Eilertsen, som ønsker alle velkommen til jubeluka i forbindelse med 10-årsjubileet til Sjømannskirken i Torrevieja fra 13. oktober.

Det har gått ti år siden grunnsteinsnedleggelsen fant sted på et flatt jorde ved La Siesta-kirken i Torrevieja. Siden 17. oktober 2004 har det vært stor aktivitet i Sjømannskirken i Torrevieja. Nå skal dette feires behørig med jubelprogram ti dager til ende.

Prinsesse Märta var tilstede under åpningen, og er også invitert til 10-årsjubileet. Men, hennes kongelige høyhet har takket nei da hun dessverre ikke har anledning til å komme. 
– Men vi har mange andre fine gjester som skal gjøre uka flott og fargerik, sier Åge Norman Eilertsen.

Finn hjelp i vår bransjeguide – en veiviser til næringsdrivende på Costa Blanca

Mandag 13.oktober kommer skuespiller og musiker Dennis Storhøi sammen med sitt band «De Autodidaktive». Han er en av vår tids største skuespillere. Sammen med bandet inviterer de til en herlig seilas med skråblikk på sitt eget liv, mennesker vi møter på veien og omgivelsene rundt oss.

På torsdag settes det opp felles transport fra kirken for de som vil få med seg Svein Tindberg og hans forestilling «Abrahams barn» i Minnekirken i Villajoyosa.

Tirsdag blir det «Gründernes aften», en kveld spesielt tilegnet de som var med å etablere kirken for ti år siden. Videre blir det Jubelmiddag på torsdag, og Jubelgrøt på lørdag for alle som vil ha. 

Foruten festkveld med underholdning på onsdag, og konsert med Celia og Lars Jorge Weisner på fredag, toppes det hele med festgudstjeneste med kirkekaffe på søndag.
– For de som vil ha enda mer jubel, inviteres det til gla`jazzkonsert med Magnolia Jazzband tirsdag 21.oktober som en endelig avslutning på jubileumsuka. De var også med da kirken hadde innvielse, sier Åge Norman Eilertsen.

Billettsalget til de ulike arrangementene er i gang, og publikum oppfordres til å dra til kirken og kjøpe billetter så snart som mulig. 
– Her kan det bli fullt, tror kantor Åge Norman Eilertsen som gleder seg til jubel(b)rus i ti samfulle dager.