Spania-lærlinger fikk flere jobbtilbud

Lærlingene Kristina Thompson og Siri Trønsdal fikk sist uke både fagbrev og fast jobb.

Spaniaavisen

Publisert 2. september 2011 05:52

ALFAZ DEL PI

Det var to veldig stolte lærlinger som fikk fagbrevet under en høytidelig seremoni på restaurant Alcazar i La Nucia.

Til stede var både familie, skole, opplæringskontor, fagforbundet og Rogaland fylkeskommune, samt representanter for alle institusjonene de har jobbet ved de siste to årene.

– Jeg har fått jobb på CAN (Bærumshjemmet i Altea) og takket ja til den. Siri har fått jobb på Betanien og hun har også takket ja til den. I kveld skal vi feire at læretiden endelig er over, sa Kristina Thompson til Vikingposten før hun stakk inn på arrangementet med de mange offisielle deltakerne.

Her finner du en oversikt over næringsdrivende på Costa Blanca – sjekk ut bransjeguiden

Men det er ikke bare CAN og Betanien som ville ha de to jentene. De fikk også andre jobbtilbud fra institusjoner der de har vært lærlinger, blant annet fra sykehuset Hospital Clinica Benidorm.

Det er Den norske skole Costa Blanca som fungerte som opplæringskontor for de to norske lærlingene. Ved skolen er det sosiallærer Kari Ann Lithell som er ansvarlige for lærlingene.

I likhet med resten av de som hadde jobbet samme med Siri og Kristina, skrøt hun masse av de to unge damene, og deres iherdige jobbing ved de forskjellige institusjonene nord på Costa Blanca.