Arkivet

Spania får unnskyldning fra Norge etter Eurovision-slakt


COSTA BLANCA

Spanias Eurovision-deltaker Blas Cantó fikk gjennomgå da låten hans var under lupen hos panelet i NRK-programmet "Adresse Rotterdam".

På NRK ble det også kritisert at Spania er direktekvalifisert til finalen, at det ikke får frem de beste bidragene. Man gjør ikke nok, ble det antydet.

Cantós låt "Voy a quedarme" er dedisert til musikerens bestemor som døde av corona. Det hadde ikke de norske paneldeltakerne fått med seg da de slaktet låten.

- Det er fælt å være så negativ mot Blas, men det blir litt for kjedelig. Tenk at denne låten her skal inn i finalen kanskje på bekostning av Albania. Bestemoren kommer tilbake og han danser med henne. Det er jo en slags sketsj, blir det sagt.

Nå har NRK beklaget at omtalen ble ufølsom da panelet snakket om Blas Cantos Eurovision-bidrag. - Det var ikke meningen. Den norske delegasjonen har sent en epost til Spanias delegasjon. Våre tanker går til Blas, lykke til i finalen på lørdag, skriver man på Twitter.

- Ingen vet hva jeg går gjennom eller hva jeg legger ned for å overleve. Jeg klandrer ikke dem, skriver artisten fra Murcia på Twitter.

Se video under her:

https://twitter.com/i/status/1394683795715018757

https://www.youtube.com/watch?v=qb5FXBwSx44
Dette er den offisielle musikkvideoen med Spanias Eurovision-bidrag.

Les mer om:

Nyheter