Solskjær: Fint å være tilbake igjen

Ole Gunnar Solskjær og Molde på plass på Costa Blanca.

Spaniaavisen

Publisert 27. januar 2012 09:35

ALBIR

I år som i fjor velger Molde F.K. å legge sesongoppkjøringen til Costa Blanca og Albir. Ole Gunnar Solskjær uttalte til Spaniaavisen.no rett etter torsdagens pressekonferanse at han og laget var veldig glad for å være tilbake i Albir-området.

– Det er fint å være tilbake igjen! Copa del Sol er en viktig del av sesongforberedelsene våre, og trenings- og bomulighetene som finnes i området rundt Albir og Benidorm, var et førstevalg for oss. Vi har også opplegg for spillerne utenom våre faste treningstider. Vi håper å få sett en del av nærområdet her i Benidorm og Albir. Jeg har selv reist en del og vet hvor viktig det er med avkobling og å komme seg ut av spillerhotellet. Brakkesyken kan fort komme, sier Ole Gunnar Solskjær til Spaniaavisen.no.

Les også: Slik spilles Copa del Sol

Molde praktiserer frihet under ansvar, men Ole Gunnar Solskjær ber oss smilende om å melde fra hvis vi ser spillerne hans kl. 03.00 på natten. For Molde er ikke på Costa Blanca for å hygge seg. Nå er det gode treninger og seier i kampene som teller for romsdalingene.

– Vi har som alltid ambisjoner om å vinne hver kamp. Selv om vi er i starten av sesongoppkjøringen, håper vi å vise oss frem som et sterkt lag, men jeg vet at det er andre lag i turneringen som vil gi oss hard motstand, sier det sympatiske Manchester United-legenden.

Her finner du hjelp – sjekk ut vår veiviser til næringdrivende på Costa Blanca

Solskjær leder sine gutter mot Slovenske FC Olimpija Ljublijana lørdag 28. januar klokken 13. Kampen spilles på Estadio Municipal Guillermo Amor i Benidorm.

Copa del Sol er utvidet til 12 lag i år. Turneringen har to grupper. En gruppe som spiller kampene på La Manga og en gruppe som spiller kampene i Benidorm.

Også andre attraktive lag som Rosenborg, Aalesund, Anzji Makhatsjkala og FC København deltar i tureringen. Verdenstjerner som Samuel Eto’o og Roberto Carlos blir altså å finne på Costa Blanca i perioden fram mot finalen tirsdag 7. februar.
For mer info om turneringen: www.copadelsol.org