Snart klar med massasjeklinikk i La Nucia

Malin Oseid flytter sin massasjeklinikk fra Hamar til La Nucia i slutten av februar.

Spaniaavisen

Publisert 12. januar 2012 19:02

ALFAZ DEL PI

Hun er snart full utlært yogalærer, en 3,5 års utdannelse fra Yogalærerskolen i Oslo. I tillegg er hun naturmedisinsk aromaterapeut. Denne utdannelsen tar to år. Hun er til og med geolog (!). Fire års studier ved universitetene i Oslo og Tromsø. Men opprinnelig er hun utdannet sølvsmed…

Malin Oseid er alt annet enn en vanlig 38 år gammel trebarnsmor fra Norge. Nå er hun etablert sammen mann og tre barn i Alfaz. Om halvannen måned flytter de inn i nykjøpt bolig i La Nucia. Da starter Malin egen massasjeklinikk hjemme i underetasjen.

Les også: Slik blir 22. juli-monumentet som reises i Alfaz

– Jeg har drevet klinikk på Hamar de siste seks årene. Massasje Hamar heter den, og den driver jeg fremdeles. Jeg er i Norge en uke i måneden for å studere ved yogaskolen og ta imot kunder ved klinikken. Men når jeg får åpnet i La Nucia, blir det mindre pendling nordover. Da blir det kun yogastudiene i Oslo som prioriteres, forteller Malin Oseid til Vikingposten.

For den energiske damen har allerede planene klare. I tillegg til å drive yogaundervisning av nordmenn og skandinaver nord på Costa Blanca, vil hun også ta imot kunder fra Norge i sin nye klinikk i La Nucia.

Sjekk ut vår veiviser til næringsdrivende på Costa Blanca

– Ja, jeg har plass til to–tre personer i egen leilighet. Til dem vil jeg ha et kombinert tilbud. Både massasje, yoga, meditasjon og avspenning. Dessuten vil jeg ta dem med ut på turer i fjellet i områdene her. Mine kunnskaper som geolog vil også da komme til nytte, sier Oseid.

Malin er allerede i full gang med både yogaundervisning og massasje. Tre dager i uken har hun yoga på Den Norske Klubben Costa Blanca. I tillegg har hun en bærbar massasjebenk hun tar med seg hjem til kunder.

– Jeg utfører både klassisk massasje og naturmedisinsk aromaterapi. Hvis det er noen som ønsker å se hva jeg kan tilby er det bare å gå inn på siden www.massasjehamar.no. Jeg vil ha akkurat de samme tilbudene her i Spania, men til spanske priser, sier Malin Oseid.

Spaniaavisen.no – ingen dekker det norske Costa Blanca som oss!