Slo til tvert – nå har Teo åpnet sin nye restaurant

Teo Jimenez Sánchez har lang erfaring i restaurantbransjen. Nå har han åpnet ny restaurant i hovedgaten ved inngangen til Albir.

Spaniaavisen

Publisert 4. mai 2017 09:54

ALBIR

Restauranteieren er opprinnelig fra Andalucia, men flyttet til Costa Blanca da han var en liten gutt. Han elsker alt som har med mat og vin å gjøre.

Hele sitt voksne liv har han vært i restaurantbransjen.

– Det var helt naturlig for meg at jeg valgte denne bransjen, forteller den godlynte forretningsmannen. Jeg var ikke interessert i å fortsette på skolen og begynte å jobbe i en bar, senere på et hotell. Jeg oppdaget at jeg trivdes i denne bransjen, og jeg har aldri tvilt på at jeg tok det rette valget.

I mange år drev han restauranten Onosca på Polideportivo i La Nucia, men han gikk lenge med planer om å åpne restaurant i Albir, hvor han bor.

Gjør som flere enn 21.000 andre – følg oss på Facebook. Få nyhetene direkte her

– Jeg falt pladask for dette lokalet, som ble ledig på begynnelsen av året. Jeg slo til med én gang. Det angrer jeg ikke på, selv om det var nødvendig å investere en liten formue i konseptet. Dette er et fortreffelig sted, hvor mange spanske som utlendinger går forbi hver dag. Casa Teo er en restaurant for de som elsker spansk mat, vi bruker bare de aller beste ingrediensene, og menyen er svært variert.

Over baren henger det store tavler med alt restauranten kan tilby, som kjøtt- og fiskeretter, og tapas. Ekte spansk skinke av flere typer står selvfølgelig på menyen, i tillegg til en hel rekke andre fristende tapas, som spicy poteter, russisk salat, kjøttboller, kyllingvinger, croquetas, blekksprut og reker, for å nevne noen få. Dessertlisten er også noe som frister, og her står det ostekake med blåbærsyltetøy, jordbær med krem, rispudding og karamellpudding, blant annet. Det serveres hele seks ulike typer kaffe, og restauranten har egen barnemeny.

– Vi hadde egentlig tenkt å åpne med brask og bram, men siden mange familiemedlemmer ikke hadde anledning til å komme akkurat nå, har vi utsatt den store festen til litt senere. Men det blir, avslutter Jimenez Sánchez.